info@provataslaw.gr

2310 270 580

Αρχική // Ο Όμιλος // Η ομάδα δικηγόρων // Σωκράτης Προβατάς
Σωκράτης Προβατάς

Σωκράτης Προβατάς

Σωκράτης Προβατάς
Σωκράτης Προβατάς
2310 270 580
info@provataslaw.gr

Ο Σωκράτης Προβατάς του Εμμανουήλ, είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, με 35 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε διάφορους τομείς του δικαίου με έμφαση στο Ποινικό δίκαιο, τα πνευματικά δικαιώματα και στρατιωτικά εγκλήματα.

Ως ιδρυτής και θεμελιωτής του «ΟΜΙΛΟΥ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΡΟΒΑΤΑ» που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, έχει κατορθώσει με την πάροδο των ετών να συνθέσει ένα δυναμικό παζλ με 15 μόνιμους συνεργάτες, μάχιμους δικηγόρους, ακαδημαϊκά καταρτισμένους και εξειδικευμένους ο καθένας σε έναν κλάδο του δικαίου.

Η πολυετής του εμπειρία στις δικαστικές αίθουσες του έχει εξασφαλίσει επάξια τον τιμητικό συνοδευτικό τίτλο του «Ποινικολόγου». Μέχρι σήμερα έχει εκπροσωπήσει πελάτες σε εκατοντάδες υποθέσεις ναρκωτικών, παιδικής πορνογραφίας, ιατρικής αμέλειας, ανθρωποκτονίας από πρόθεση, στρατιωτικών εγκλημάτων, οικονομικών εγκλημάτων, ενδοοικογενειακής βίας και τροχαίων ατυχημάτων.

Ο Σωκράτης Προβατάς, εκτός από την ενεργή άσκηση της δικηγορίας, έχει παράλληλα προσφέρει και τεράστιο συγγραφικό έργο. Μερικά από τα εκδοθέντα συγγράμματα του είναι τα εξής: «Στρατιωτικός Ποινικός Κώδικας» , «Υγειονομική Νομοθεσία», «Φαρμακευτική Νομοθεσία», «Στρατολογική Νομοθεσία όπως ισχύει σήμερα», «Στρατολογική Νομοθεσία Αναθεωρημένη», «Δημοσιογραφική και Πνευματική Ιδιοκτησία», «Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας- Λεξικό Πνευματικών Δικαιωμάτων», «Πνευματική Ιδιοκτησία- Δίκη Λάκη Λαζόπουλου», «Ερμηνεία Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας» κ.α.

Παράλληλα, έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε δεκάδες διαλέξεις και ακαδημαϊκά συνέδρια, ενώ μπορείτε να τον γνωρίσετε καλύτερα μέσα από τις συνεντεύξεις που έχει δώσει στην τηλεόραση, στις οποίες με αμεσότητα και αφοπλιστική ειλικρίνεια μιλά για τη ζωή του και την επαγγελματική του πορεία.

Στους δημοσιογραφικούς κύκλους συχνά αποκαλείται ως «ο δικηγόρος των διασήμων», καθώς έχει αναλάβει και διεκπεραιώσει με επιτυχία μνημειώδεις υποθέσεις του καλλιτεχνικού και εμπορικού κόσμου. Ενδεικτικά, έχει υποστηρίξει δικαστικά την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Αλέξανδρο Ρήγα, το Λάκη Λαζόπουλο, τον Κώστα Σπυρόπουλο, τον Τάκη Ζαχαράτο, τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, το Νίκο Σεργιανόπουλο, τη Ρένια Λουιζίδου και τον Αντώνη Κανάκη.

Θα τον ακούσετε συχνά να σας λέει ότι   

«για την έκβαση της υπόθεσής σας δε μπορώ από τώρα να σας πω τίποτα. Το μόνο που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι εγώ και οι συνεργάτες μου θα ματώσουμε για να δικαιωθείτε και να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας

Όμιλος Νομικών Προβατά Σωκράτη

Our firm has an excellent reputation and is known for providing quality, individualized service and attention to clients needing services. Our team members are specialized in different fields of law. Do not hesitate to contact us and we will redirect you to the most suitable lawyer taking into account the nature of your case.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Όμιλος Νομικών Σωκράτη Προβατά

Μητροπόλεως 44, 54622, Θεσσαλονίκη

2310 270 580

2310 233 821

info@provataslaw.gr

www.provataslaw.gr