Στο χώρο της ποινικής διαδικασίας των στρατιωτικών δικαστηρίων αναγνωρίζονται τα ένδικα μέσα της έφεσης, της αίτησης αναθεώρησης και της αίτησης αναίρεσης.
Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 204§1 ΣΠΚ, κατά των βουλευμάτων του δικαστικού συμβουλίου του στρατοδικείου επιτρέπονται τα ένδικα μέσα που προβλέπονται από τις διατάξεις του ΚΠΔ, στα πρόσωπα και με τις προϋποθέσεις που ορίζονται σε αυτό. Στις περιπτώσεις του άρθρου 484§1 στοιχ. α, γ, δ και ζ ΚΠΔ, εκτός από την περίπτωση που το συμβούλιο αποφάνθηκε για υπόθεση που δεν υπάγεται στη δικαιοδοσία το, αντί του ένδικου μέσου της αναίρεσης, επιτρέπεται η αίτηση αναθεώρησης. Επομένως κατά των βουλευμάτων του δικαστικού συμβουλίου του στρατοδικείου μπορούν να ασκηθούν τα ένδικα μέσα της έφεσης, της αναίρεσης αλλά και της αναθεώρησης.
Σύμφωνα με τα άρθρα 205 και 206 ΣΠΚ ορίζονται οι προϋποθέσεις άσκησης έφεσης κατά αθωωτικών και καταδικαστικών αποφάσεων των Στρατιωτικών Δικαστηρίων. Το άρθρο 205 ΣΠΚ προβλέπει ότι έφεση κατά αθωωτικής απόφασης στρατοδικείου μπορούν να ασκήσουν ο κατηγορούμενος καθώς και ο εισαγγελέας κατά των αποφάσεων του στρατοδικείου όπου ασκεί τα καθήκοντά του. Το άρθρο 206 ΣΠΚ προβλέπει πότε ο κατηγορούμενος και ο εισαγγελέας μπορούν να ασκήσουν έφεση κατά των καταδικαστικών αποφάσεων των Στρατοδικείων. Σύμφωνα με τα άρθρα 208 έως 210 ΣΠΚ ορίζεται η διαδικασία άσκησης του ένδικου μέσου της αίτησης αναθεώρησης κατά των αποφάσεων των στρατοδικείων από τον καταδικασθέντα και τον εισαγγελέα, και κατά τα άρθρα 211 και 212 ΣΠΚ ορίζονται οι προϋποθέσεις άσκησης του ένδικου μέσου της αίτησης αναίρεσης κατά αποφάσεων των Στρατοδικείων.